Saturday, August 15, 2009

Luahan Hati

jahat sgt ke aku ni??smpai org pon nak ngutuk2 aku.name pon manusia kan mestila ade wat kesilapn.tp diri die tu perfect sgt ke nak kutuk2 aku cmtu..slmt la aku tu dari member aku,klu tak smpai mati la aku xtau org yg mcm ok ngn aku tu sbnrnye talam dua muke.mcm siot jek kan perangai cmtu..slmt la aku ni di kalangan org2 yg sabar jugak.klu x dah lme aku sound die..

sejahat2 aku pon xde la smapi nak kutuk kwn sendiri..die tu baik sgt ke???
ape la slh aku kat die pon aku xtau..mslhnye aku xde kacau n usik die pon tp nak at aku cmtu kan..
susah kan hidup ni.xde kawan pon susah tp ade kwn cmni pulak jdinye..

terpakse la aku trime.aku aggap jek la ini sumenye sbb slh aku..wlupon aku wat okjek ngn die,tp dlm hati ni tuhan jek yg tau ape yg aku rse.aku harap die berubah la kan..pndai btul manusia ni bermuka2 kan.xsgka la die tu..

mslhnye die tak mengaku yg mlut die tu jht.tp ade hati ckp org len mulut jahat..aku ni mmg da sah la mulut mmg jht.tp at least xe la aku nak utuk kwn sendiri kan.n aku dah citer kat mak n bf aku,diorg la je la yg phm mslh aku..n aku terima nsht diorg..aggap jek mungkin diri sendiri yg slh kan..
aku doakan org yg kutuk aku tu bahagia n sihat sentiase la..

brubah la,ko tu bukan budak2 lagi nak wat perangai cmtu.umr dah blh kwin dah..klu smpi ke tua cmni perangai ko,byk lagi la yg akan jd mgsa kutukan ko kan..lambt laun ko akn dpt jgk blsn ie..smada cepat atau lmbt jek la....





1 comment:

chenta mati said...

huh? controversi new semester? haha. rileks babe. rileks ye...