Saturday, March 26, 2011

Leo's Engagement

Macam dah lapuk jek kan cerite ni..Tapi nak wat cmne kan..Sbb tuan empunye baru bg gmbr nye..haha..Thank to Leo sbb lambat sgt bg untuk aku update kt blog..haha..ok la dari x bg lgsung kan.. ni nk cerite pasal pertunangan leo la ni..

Tarikh: 20 Februari 2011
Tempat: Rumah Leo

cik saliha.. tahniah la untuk yek..akhirnye awak ke alam lain jgk la kan..xdpt la join kami lagi. status awak pon dh berubah.tunangan org kan..pza,mira jgn bersedih.. kite lmbt lagi kan.tggu budak ni kawen dulu..

cantik. baju bukan men panjang.mengalahkan perantin..haha..baju sume ok.tp aku kurg berkenan ko punye mekap jek la o..haha..sori yek sape yg berkenaan..hahaha

ni la org kuat yg bertungkus lumus untuk mmbuatkan majlis ni berjalan dgn lancar.korg ni adik beradik muke sume lain2..mcm bukan adik beradik satu mak satu bapak jek..leo,kakak2 ko kepale mmg best.suke melayan nye..hahaha..


ha yang bawah ni pulak org yg bertungkus lumus untuk mengacau majlis ni.buat semak jek..tp tnpa kami x meriah la mjlis ni..haha..kami dan anak sedare ko same jek o ngarok nye..haha..sori la o ea.. :P

bile lagi la turn kite yek..mgkin ikot ketinggian la..mgkin lepas ni 
amy amira la menyusul dulu..pastu batu fyza dan last skali aku la kot..hahaha













sori la yek o kami pulak yang terlebih posing nye.biase la 
"fotogenik" kate kan..(yeke?)hahaha...
sebenarnye ni tumpang gembira untuk ko..
tu yang mcm kami pulak over nye..hahaha

ni la yang last skali menjadi misteri kg bukit bahagia..kerusi yang terlbih muatan menjadikan kerusi ini tumbang dan  patah..terlampau ngarok kot tu yang jadi gini..kesian pn maimunah kene beli kusi baru untuk leo..hahaha..xpe la atleast ade kenangan yg mgkin org umah tu geram atau suke kan..hahaha...

*to leo,tahniah sekali lagi. harap ko ngn pudin berkekalan smpai akhir hayat.kawan2 sentiase doakan yang terbaik untuk ko ngn pudin. jadi tunang yang baik..jgn curang2..tak lama lagi nk jadi bini orang kan..hehehe..


3 comments:

fyza said...

ikut ketinggian mane2 aku tengah2....hahahaa

ctaishah said...

LOL...hi, i'm new follower....
nice blog darl...^^

Shahrul Huda Mohtar said...

fyza: haha..tu la psl..ko mmg tgh2 jgk la kan..tp ni mmg ikot sape tinggi,die dulu la..the next is mira..hahah

caca;good..thanks darl..