Wednesday, September 21, 2011

Wajah-Wajah Menikmati Sushi

ok,untuk dinner malam tadi,leo la yang menjadi model untuk aku. yela kami berdua jek kan.kejap aku amik gmbo die,kejai die amik gambo aku.gilir2.kami dh bukan 4 sekawan lagi.yang lagi 2 orang pergi menuntut ilmu sampai ke menara gading. jadi kami makan kan sekali untuk diorg la.hehe..


ok ni turn aku pulak ye dengan si lensa ni.kalau x amik gmbo kan memang x sah kan.x kire la rupenye cmne time tu. rmbut mcm orang mati laki pon ade ek.tp ok la,cntik jgk.
enjoice !!!! 

2 comments:

nOr_2211 said...

waahhhh awk handal mkn shushi sehhhhh....kami time gini xle mkn shushi...x elok tuk bby

combiemohtar said...

@nor-hehe.xpe kami jek makan dulu.nnti dh deliver baby awak makan ea.