Saturday, February 26, 2011

Leo's Birthday Celebration..

Rasanya macam dah lambat jek kan nk citer pasal entry ni. Macam dah lapuk pon ye jgk. Tapi xpe la,untuk menambah kan cerite untuk blog ni..hehe.. Dah jadi macam kewajipan untuk kami be4 kua every weekend. Selalu nye setiap minggu pegi melahu jek la. Tp this week macam tau je arah nye. Sbb ktorg nk celebrate besday girl ni la. Penat kami meraound untuk cari lokasi untuk makan n celcebrate ni. Lepas byk kali pusing,tm ni la yang kami pilih.. Ala2 taman gitu kan. Siap ade angklung lagi. Best la tempatnye. Jom layan gambar2 ktorg ni. Ni lepas di tapis byk kali. Rasenye cukup la setakat ni jek gmbr nye.(ni pon mcm byk lagi jek kan)

Lokasi: Malay Village Restaurant
Date: 19th February 2011 (in advance sebab besday nye esok)

-ni present dari fyza.yang len x bg present.cukup la bnje makan n bg cupcake jek ea le'o.biase la tgh2 bulan kan besday ni.hehe..cute kan! sgt sesuai kirenye smgt BFF btul ni kan.thanks to fyza la sbb letak gmbo aku skali.siap gmbo aku yang paling depan lak tu..haha

-ni pulak cupcakes untuk le'o..aku,fyza & mira cadang kan untuk cc ni buat untuk die.thanks to my cousin la Norizan sbb aku yang tmpah kt die. comel kan..meh jom tempah reramai..konon2 nye nk bg tema setan dalam taman la tu..haha.. 

-ni die besday girl yang dh tua.antara ktorg be4 kirenye ko paling tua la O..Aku nk ucapkan slmt hari jadi untuk ko yang ke 23 tahun..umur dah makin menigkat kan.ape lagi,matang la sket ea..jgn asek nk bako org jek..ahah..smg ko murah rezeki,pnjg umur, & bhgia selalu..cepat2 la kwen ea.tp kalau kwen lmbt sket pon xpe,nnti kte boleh melahu lagi..hehe..SAYANG LE'O

lepas2 abes bnde2 yang wajib.tibe mase untuk kami snap2 la.untuk mengabadikan kenangan bersama la gitu nmpknye.frends forever la..dari sekolah ni berkawan.harap2 kite kekal smpai bile2 la cmni kan korg.

kami lagi.mane boleh cukup sekali jek brgmbo nye.total gmbo dalam 108 keping.bygkan la kalau aku nk upload sume.mau muntah nk tgk nnti..

aku & fyza..ni la antara 4 org kwn aku yang paling lame.byg kan dari kecik aku tgk muke die.bukan dari tadika ke ape.kua2 perut mak aku,aku dh kene ngadap muke budak ni..haha..xsgke smpai ke tua cmni still lagi kene ngadap muke die..heheh..(gurau jek za..sayang ko..)

hidup lilin tu jgn x hidup lak.bako jgn x bako ea O..sape setuju angkt tgn mcam sy..hahah..LEO giller..syg ko jgk la...

aku & fyza lagi...

fyza,mira & aku..sayang korang jugak la lagi..

suke gmbo ni..

ni depan restoran tu la.kekonon nk promote..pdn muke abg tu kene amik gmbo ktorg..

kami lagi..





picture ni paling klako.sumenye dgn aksi bebas memasing.si fyza dgn cmtu pulak die.cm pmpuan gedik pulak kan..haha..si leo dh mcm nk mencurik ape jek..klako la korg ni..



lepas abes jek sesi brgmbo kt restoran tu.kami singgah ke Danga Bay lak.sesaje nk jejalan mghabis kan mase kan.sbb rasenye awl sgt xkan nk blik umah..hahaha

mira,aku,fyza

tgk kaki sape yang paling comel..ade cagu x n??hahaha..

xdpt naik kapal..amek gmbo ngn kapal pon jadi la..hehe..

p/s: next plan..rsenye nk smbut besday kwn lagi.tp xtau la jadi ke x..next plan rsenye arini..sbb aku baru update arini kan..hahahahah....





2 comments:

fyza said...

kecik sampai beso ade je.hahahaa...

Shahrul Huda Mohtar said...

hahaha..mmg la..kene ngadap muke ko jek kan za..hehe