Wednesday, June 15, 2011

50 Followers


hai semua. kali ni nak cerita pasal followers aku la. semalam cam genap la 50 followers aku. mesti x heran kan. sebab followers korang lebih ramai dari aku. aku ni, hadoo jek la. hehe.. ala, lagipon aku buat blog ni, saje jek nk meluahkan perasaan, kire diari sendiri la. kalau orang suke die bace, kalau x suke x bce la kan. x ksah sgt.

kira bersyukur jgk la kire ramai jgk followers aku ni. walaupon sebenarnya sikit kan. ade orang tu followers die sampai beratus, beribu, berpuluh ribu, berjuta kan. xpe la, ini pon saja jek nk membelog kan diri. hehe..


3 comments:

Halimaton Hanafee said...

saya ada....5 jek..ekeke..lg sedih..cmne nak tambahkan follower ekk supaya lebih ramai

combiemohtar said...

awak kan baru berkecimpung. sabar la ye. hehe.. nnti bertmbh la. rajin2 promote blog, nnti org follow la.

nOr_2211 said...

follow je la mne yg ade,awk follow kami,kami follow awk.... :D