Monday, June 13, 2011

My New Boyfie !

alhamdulillah. setelah sekian lama menanti. akhirnya muncul juga ye bb aku ini. aku x mmpu nk bli bb torch atau bb bold. sumenye mahal sgt. ni jek yang aku mampu beli. ok la jugak kan. x la kempunan sangat kan. betol x. ok la yang ni walaupon keluaran lama, tapi aku beli baru tau. xde la mahal mane pon. harga die RM599. tp aku dapat RM580 jek. boleh la kan. aku sangat puas hati la. 




skang ni aku nak setting untuk bbm, internet ape ke jadahnye lagi kan, tp x sempat lagi. sebabnye aku nk gune celcom. pastu simkad celcom aku pulak buat hal. benci betol la. sebelum ni kan simkad celcom aku tu aku masukkan kan hp biase jek. hp kecik jek. tp ok pulak. tp aku masukkan ke n70 ngn bb aku ni x boleh pulak. xke sakit ati di buatnye kan. skang ni aku pakai maxis jek kt bb ni. tp x buat pape lagi. kene tunggu ganti simkad celcom dulu la. nk buat simkad baru. kan menyakitkan ati pulak kan.. 

p/s : review untuk KL Gangster yang aku janji kan belum di update lagi. benda lain pulak yang di update. tunggu la .. hehe.. 


5 comments:

Anonymous said...

cmne? ok x guna? f(x) nye ok x?

Halimaton Hanafee said...

kaya nye awk.......cepat2 explore t leh update blog pakai bb jek..

combiemohtar said...

mane la kaya. ni name die teringin..ehe.. paling murah. ni jek mampu.. sabo la.simkad bengong lak.

nOr_2211 said...

fuyooooo

combiemohtar said...

nor - fuyooo magic la.. hehe