Thursday, October 27, 2011

Happy 5th Anniversary Sayang


takde gambar baru.jadi mari attached gambar lama :)

actualy 29/10/2011 ni la date anniversary aku dengan chenta.tapi agknye date ni valid lagi ke x ek. sebab nye kami terputus sementara masa awal tahun lepas.heee. ala kire valid jugak la kan.

di sebab kan nanti 29hb aku xde kat kampung.nak berangkat ke sabah untuk majlis pertunangan abang aku. jadinye aku amik mase la semalam untuk kami kua jejalan. xcelebrate pon.just jalan2 je.ok la kan,semalam kan public holiday,deepavali.jadinye aku off.chenta lak terkena waktu offday die.memang tuah kami la nak kua semalam.

memang x plan pon nak kua semalam. tp disebabkan memasing mcm xde program.jadi kami kua la. semalam tgk wayang,sume citer dh penuh.bosan btol la.acchii & tambii ramai btol tgk wayang semalam.yela,hari diorg kan.memang ramai n penuh giller kerabat diorg kat City Square(CS) semalam.last2 citer yang ade kosong semalam Whats Your Number.citer kelakar.layan kan saje la.heee..

semalam sangat la bahagia rasanya.banyak bercerita.spent time sama2.wah,alangkah indah dunia ni.macam aku yang punya je..eccceeehh.. hehe. yela,tengah bahagia gini la kan.suke sebenarnye semalam.walaupon just jalan2 tp xkire la,yang pnting chenta..dah lama sebenarnye ktorg x cmtu.selalu jumpe kat uma je kan. xpon jejalan gi minum2 yang dekat2 je.

nak di jadikan citer,ktorg pulak terlupe letak kereta kat basement bape.haaa.sempot la cari kereta.heee.xpe,yang pnting akhirnye jumpe jugak.yang aku ingt tiang je,yang si chenta ntah btol ke tidak ingt basement berapa.hee.

masuk wayang kul 740pm,kua dalam kul 9lbih + cari kereta dekat kul 10pm jugak la.later ktorg gi dinner(boleh pnggil dinner lagi ke)..mcm dh lewat jugak la kan..sambil makan sambil bercerite.last2 sampai uma jejak kul 12tghmalam jugak la..

p/s: selama-lama aku dengan chenta semalam.1 gamabr pon xde amik.hee.terlupe sudah.dok ngadap muke,amik gmbo pon lupe.heeee...

3 comments:

nOr_2211 said...

aik blh kire lg ek,...hehe..ok la tu ape2 pn da 5thn ek korg upe2 nye...mudahan pas adk n abg ko lps..ko lak la yek cik combi...nt ummi leh cr wet utk sponser anty ombi kawen lak :)

Halimaton Hanafee said...

eceh 5 thn tu..jgn memain..tahniah ye awk..kami doakan awk bertiga naik pelamin serentak ye..hehe

combiemohtar said...

NOR - yela,dah 5thun dah.mcm sekejap jek.heee.yela,doa2 la bebanyak untuk kami ye.haaa

ATON - x memain.bebetul ni.heee.timekasih :)..xpyh nak serentak semua.x best.heee