Saturday, July 02, 2011

Cara-cara Nak Buat Hantu !!!

semalam aku dapat email dari member aku. die forward kan cara-cara nak buat hantu. kelakar jugak la. tu tgk time siang la. kalau tgk time malam mau jadi takot jugak di buatnye kan. tengok la, mane tau boleh di prktikkan ke kan. sesape yang ade dusun, kalau hasil dusun asek kene kebas jek boleh la try cara ni. rasa-rasa nya macam berkesan je.

selamat mencuba !!


betol kan. macam real ek. pdhal benda yang kite tak takot pon alat yang nk buatnye. 



2 comments:

nOr_2211 said...

nakot jek

combiemohtar said...

haha.. jadi kan antu die. hehe