Friday, July 22, 2011

En. Kekasih mengadap Mak Mertua

macam best je kan tajuk kali ni. hehe.. buat gempak je. yela, sekarang ni hati kembali berbunga kan. tapi dalam berbunga rasanya seperti takut jgk la ye. sy perempuan, ok xnk bnde jadi lagi skali. sakit ooooo... setakat 1 minggu ni, hubungan berjalan seperti biasa. hubungan nye lebih matang dari sebelumnya. sikap nye juga berubah. speertinye saya tidak percaya ye. tp Alhamdulillah bersyukur sebenarnye.

ok nk citer pasal en kekasih yang mengadap mak mertua. hari rabu 20/7/2011.en kekasih dtg mengadap bakal mak mertua. haha.. seram sejuk di buatnye. tp die gagahkan jgk la. sebab nye memang die yang salah kan. TQ ye en kekasih sebab berani jugak la jumpe mak. hehe.. Alhamdulillah segalanye dh settle. tkot sangat kan. padahal xde pape pon. kene la kaunseling sket kan.walaupon mak sy bukan seorang kaunselor.haha..

nnti update lagi, tetibe macam dh xde pape lak nk ckp.bab butir bicara yang di discuss nye memang sy xtau. sebab sy tiada di tempat kejadian. mase sy ade, sumenye x bercakap...



4 comments:

nOr_2211 said...

wahwahwahhh...knp sy x de time ni??hehehe...mudahan smua bejalan lancar..pas ni jd wedding planner ko lak bi :)

Halimaton Hanafee said...

ehem2.....tahniah ye..

combiemohtar said...

nor - mase tu awak keje la. sy sakit gusi. hehe.. mudah2an la ye..wedding planner tu lmbt lagi la. hehe..

maton - ehem2.. time kasih ye.

MrsNazri said...

bgus2..cinta kembali bertaut..akak doa kan yang terbaik untuk korang berdua..pasni jgn gadoh2 lagi..apa yg terjadi jdkan pengajaran...mulakan yang baru..hurm..bestnyer..mcm nak bercinta balik je mcm nie...hadoiiii